Loading...
Om Alpha Hälsostudio2020-04-04T15:44:35+00:00

Alpha Hälsostudio

Jag heter Annelie och  jag driver Alpha Hälsostudio sedan 2013. Jag är 40 år, bor i Taberg med tre av mina fem barn och är nu även mormor till en söt liten tjej. Jag har studerat till licensierad livsstilsrådgivare, licensierad kostrådgivare och hälsocoach på Bergklints Education. Är utbildad LPG terapeut samt personlig tränare. Alpha Hälsostudio erbjuder våra kunder den unika massagemetoden LPG Endermologie. LPG är en mekanisk bindvävsmassage som stimulerar lymf-och blodcirkulationen. Vi är den enda hälsostudion i Jönköping som erbjuder konceptet LPG Endermologie.

Kombinationen LPG Endermologie, livsstilsrådgivning, kostrådgivning och personlig träning gör oss unika. Vår passion är att hjälpa människor till ett bättre välmående och en enklare vardag. Vi erbjuder dig den bästa helhetslösningen inom hälsa, sport och skönhet.

Ni hittar Alpha Hälsostudio på Art Clinic, Batterigatan 11 i Jönköping.

Instruktör

Jag är utbildad TRX instruktör som gärna håller i träningspass för ditt företag eller för dig som privatperson. Jag brinner för hälsa, kost och träning och älskar mitt jobb med att vägleda medmänniskor i rätt riktning. Känslan när man hjälper någon till ett hälsosammare liv och en god hållbar livsstil är helt fantastisk. Att få ta del av och se glädjen i klientens ögon när de faktiskt inser att de lyckats går inte att beskriva.

Blogg

Här delar jag med mig av min historia för den som vill.

LPG BEGANDLINGAR

Före och efter bilder

Funderar du över något? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!