Loading...
Om Alpha Hälsostudio2021-12-11T18:19:51+00:00

Alpha Hälsostudio

Jag heter Annelie och  jag driver Alpha Hälsostudio sedan 2013. Jag är 42 år, bor i Taberg med tre av mina fem barn och är nu även mormor. Jag har studerat till licensierad livsstilsrådgivare, licensierad kostrådgivare och hälsocoach på Bergklints Education. Är utbildad LPG terapeut samt personlig tränare. Alpha Hälsostudio erbjuder våra kunder den unika massagemetoden LPG Endermologie. LPG Endermologie reducerar smärta och stelhet, mjukar upp och minskar volym genom att överflödig vätska dräneras bort. Fettförbränningen ökar genom lipolys och kroppen städas på slaggprodukter som samlats i vävnaden. LPG arbetar inom samma principer som manuell massage, lymfdränage och bindvävsdmassage. Vi är den enda hälsostudion i Jönköping som erbjuder konceptet LPG Endermologie.

Kombinationen LPG Endermologie, livsstilsrådgivning, kostrådgivning och personlig träning gör oss unika. Vår passion är att hjälpa människor till ett bättre välmående och en enklare vardag. Vi erbjuder dig den bästa helhetslösningen inom hälsa, sport och skönhet.

Ni hittar Alpha Hälsostudio på Art Clinic, Batterigatan 11 i Jönköping.

Instruktör

Jag är utbildad TRX instruktör som gärna håller i träningspass för ditt företag eller för dig som privatperson. Jag brinner för hälsa, kost och träning och älskar mitt jobb med att vägleda medmänniskor i rätt riktning. Känslan när man hjälper någon till ett hälsosammare liv och en god hållbar livsstil är helt fantastisk. Att få ta del av och se glädjen i klientens ögon när de faktiskt inser att de lyckats går inte att beskriva.

LPG BEHANDLINGAR

Före och efter bilder

Funderar du över något? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

    Till toppen