LPG ENDERMOLOGIE LIPOMASSAGE

Förbättrar vävnadens funktion.

Användningsområdena för LPG behandlingar är många tack vare den vetenskapliga evidens som finns. Flertalet innovativa sjukgymnaster, naprapater och andra terapeuter använder sig av LPG som komplement i sin verksamhet.

LPG Endermologie lipomassage  är en mycket skön djup bindvävsmassage. Metoden är också mycket effektiv för att lindra muskel och ledvärk. LPG/Endermologie kan många gånger vara ett bra alternativ till fettsugning för den som kanske tvekar inför kirurgiskt ingrepp eller som av någon anledning inte vill göra en fettsugning.

LPG Endermologie lipomassage  är en överlägsen metod som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stuss och lår. Slapp hud stramas upp och metoden är effektiv vid behandling av så kallade ridbyxlår.

LPG

LPG för din hälsa

Hjälper det kroppen att återfå balansen.

LPG behandlingar skapar en mjukare kropp med mindre spänningar och värk. LPG är en djupmassage som sätter igång cirkulationen i kroppen, endorfiner lösgörs i kroppen och syresättningen blir högre i musklerna.

LPG tekniken kan hjälpa även den smärtkänslige att få en god behandling eftersom maskinen och vakuumsuget kan ställas in på olika nivåer.

LPG behandling kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. Fibromyalgi, Reumatisk värk, whiplash skador, tennis/musarm, stelhet i kroppen t.ex. vid mycket stillasittande arbete som kan ge spända muskler.

LPG tekniken rensar bindväven från toxiner (gifter), slagg, överflödig vätska som t ex kan uppstå vid för lite träning, hormonella tillstånd så som klimakteriet. Det är naturligtvis viktigt att gå igenom kostvanor och träning ihop med LPG behandling, tillsammans hjälper det kroppen att återfå balansen.

LPG fibromyalgi

Hjälper det kroppen att återfå balansen.

Fibromyalgi är en smärtsam muskelstörning som orsakar allmän smärta. Sjukdomen innebär också utmattning, allmänt obehag och sömnbesvär. Med bara 5-8 behandlingar upplevs vanligtvis en märkbar minskning av symptomen.

Läs vad Svenska Fysioterapeuter säger om LPG.

idrottsskador

Behandlingen har en påtaglig effekt på ämnesomsättningen, vävnaderna och nervsystemet. Samtidigt som behandlingen går på djupet i muskulaturen. Stelhet, smärta och ödem behandlas effektivt med LPG teknik. Inför en idrottsprestation kan musklerna förberedas och därmed förebygga uppkomsten av nya skador. Efteråt påskyndas återhämtningen och på så sätt kan man förebygga uppkomsten av delayed onset muscle soreness (DOMS). LPG behandling påskyndar läkningen av skadad muskel och förhindrar uppkomsten av ärrvävnad.

LPG sport

LPG – används inom sport- och idrottsmedicin, estetiska och medicinska behandlingar. Elitidrottsutövare över hela världen använder sig av denna effektiva metod för att utveckla och bibehålla maximal cirkulation och smidighet.

Cellulitbehandling

* Förberedelse inför prestation
* Väsentligt kortare läkningstid vid muskelbristning,
* kramp, stukning eller annan skada
* Förhindra uppkomst av ärrvävnad
* Lindrar träningsvärk
* Återhämtning efter prestation
* Stretchar muskler vid stelhet på ett mycket effektivt sätt

LPG ENDERMOLIFT LIFTMASSAGE – ANSIKTSFÖRYNGRING KEMISK PEELING & COLLAGENMASK

LPG liftmassage är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft. Det är en djupgående stimulerande massage som lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. 100% naturlig och en är icke kirurgisk mekanisk massageteknik. Cirkulationen förbättras i ansiktet och rynkorna slätas ut.
Kontakta oss för mer info.

Strama upp huden

* Stramar upp huden, minskar dubbelhaka, påsar under ögonen, mörka ringar samt stramar upp halsen.
* Behandlingen ger en ökad kollagen- och elastinproduktion, vilket gör att linjer och rynkor reduceras samt förebygger nya.
* Motverkar påsig, trött och glåmig hy och ger ditt ansikte en ökad lyster.
* Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet.
* Tar bort döda hudceller, ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster. För extra fräschör kan du kombinera behandlingen med LPG: s egna kemiska peeling och collagenmask.

LPG

Vad är orsaken till att man får celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Celluliter är vanligast hos kvinnor och har ofta ärftliga och hormonella orsaker. Rumpan och låren är de mest utsatta områden på kvinnor. När huden åldras och förlorar sin elastisitet syns celluliterna mer. Celluliter tänjer ut fibrerna i huden och det blir störningar i bindväven som försämrar blod- och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen.

Bodyfitness eller bodybuilding

Det är en fantastisk behandling för den som vill få snygga strukturer på musklerna vid tex bodyfitness eller bodybuilding. Även efter hård träning vid mjölksyra är det förträffligt att få LPG-behandling.

LPG Endermologie / Cellulitbehandling

LPG/Endermologie är en beprövad teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden, muskler och bindväven. Celluliter ger en ojämn hudstruktur och visar sig ofta som gropar i huden. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven eller så kan celluliter uppstå då vätska mellan cellerna stagnerar. Celluliter tänjer ut fibrerna i huden vars funktion är att hålla huden jämn och slät därav bildas en ojämn hudstruktur. Dessa störningar i bindväven försämrar blod- och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen. LPG behandling är enkel tar ca 40 min att genomföra, innebär inga risker och gör inte ont.

Varför är LPG behandlingen så effektiv mot celluliter?

Behandlingen skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat som en förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden. Dessutom är det en mycket behaglig och avslappnande behandling. Varje behandling tar 35-40 minuter och resultatet kan ses efter 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 1- 2 ggr per vecka. Behandlingsresultatet kan sedan underhållas en gång per månad.

Före och efter fettsugning eller kirurgiska ingrepp

Även före och efter en fettsugningsoperation kan tekniken vara effektiv. Många plastikkirurger använder denna metod, före och efter ingreppet, för att förbättra cirkulationen i fettdepåerna. Efter ingreppet för att dränera ut vätska och minska svullnader, smärta och förbättra läkningsförmågan. I ett senare skede kan metoden användas för att reducera eventuella ojämnheter som kan uppkomma i samband med fettsugning.

Hur känns det efter en LPG – behandling?

De flesta känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man ska tänka på att dricka vatten efter varje behandling eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.

Vill du ha mer information om LPG eller boka tid välkommen att höra av dig