SSebastian som har gjort LPG-behandling hos Alpha Hälsostudio berättar själv om hur han upplever sin LPG-behandling och sina resultat hos Alpha Hälsostudio.

Jag sa till min coach Anders Lundgren att jag ville göra allt jag kunde för att komma i så bra form som möjligt till min första tävlingssatsning. Han rekommenderade LPG Endermologie hos Alpha Hälsostudio. Jag körde en kur hos Annelie och gick på behandling 2 gånger i veckan till att börja med och sedan 1 dag i veckan fram tills det var dags för tävling.

Jag kan säga att utan LPG så skulle jag aldrig kunnat nå mitt mål att komma under 6% fett. Som jag upplever det så är LPG ganska unikt, det finns ingen annan metod som jag har prövat som hjälpt mig att kunna maximera effekten av min cardio genom att hjälpa kroppen att släppa fettet och det envisa slagget i kroppen. Fettet som håller sig kvar som längst där man vill bli av med det som mest, i mitt fall på magen. Det satt stenhårt men sakta men säkert lossnade det även där med hjälp av LPG.

Ett annat problem som jag hade var att jag fick ont i benhinnorna p g a att jag promenerade (power walk) mycket. Annelie sa då att LPG kan hjälpa mig med det också och det gjorde det verkligen efter några behandlingar var det borta.

Jag rekommenderar alla som inte prövat LPG att ge det en chans, det är grymt effektivt.
Läs mer om LPG

Sebastian Jakobsson
En mycket nöjd kund!