Jag växte upp som fotbollstjej och kommer från en familj där pappa och storebror alltid har varit mycket aktiva inom ishockeyn. Själv hade jag även ett starkt intresse för hästar och ridning, hade hund och var inte rädd för att testa på nya saker som kunde inspirera mig. Just då höll jag igång bara för att jag tyckte det var roligt och hade mycket energi, men jag mådde uppenbarligen väldigt bra av det och jag körde på och trivdes med livet. Jag hade en last som jag inte kanske visste då men som jag är fullt medveten om idag och som ofta gör sig påmind. Jag älskar allt med socker och jag åt mycket mackor och drack oboy, gärna flera gånger om dagen och åt gärna rostade mackor med ost & apelsinmarmelad eller sylt på… Eller hur gott va de inte att äta apelsinklyftor doppade i socker eller mormors underbart goda pannkakor med strösocker på.. Hade heller inga problem med att sätta i mig en stor påse godis. Tuggade ofta tuggummi och då gärna dessa 50 öres tuggummi Jenka, Shake och Dance tror jag dom hette, bugg fanns det något som hette med…. Om café Nyfiken på västra gatan i Kungälv hade några stamgäster så var jag en av dom….